9 Nisan 2019 Salı

AKAŞİK KAYITLAR MUCİZESİ 1 /ÖZLEM TUNALI



AKAŞİK KAYITLAR MUCİZESİ 1 /ÖZLEM TUNALI
Akaşik kayıtlar; geçmiş geleceği kapsayan, evrenin hafızasıdır.


Yaşam amacımız, Gaia’ya geliş sebebimiz, karma çukurumuz, sözleşmemiz, hayat yolumuzun ana hatları, hepsi akaşik kayıtlarımızdaki sözleşmemizde yer almaktadır. Sözleşmemizi ise daha ana rahmine düşmeden Spatyom’da rehber meleklerimizle ve akaşik kayıtlar melekleriyle birlikte biz belirleriz.


Damgalarımız olduğu için şimdi hatırlayamıyor ve yanlış yollara sapıp sonra da hayatım neden bir türlü düzelmiyor diyoruz, o ayrı… Akaşik kayıtlarımızdaki bilgiye ulaşmamızla birlikte gitmemiz gereken ve bizi asıl mutlu edecek olan yolu/planı da öğrenmiş oluruz.


Karma çukurunuzu, nerelerde yanlış yaptığınızı, hayatınıza nasıl yeni bir yön çizeceğinizi, hayatınızı kolaylaştırma yollarını; öğreti, sınanma ve tekâmül kavramlarını daha da açarak Akaşik kayıtlar mucizesi (1) kitabında öğreneceksiniz. Size yeni kapılar ve yeni bakış açıları sunacak olan bu kitapla, artık olmasını istediğiniz hayata doğru ilerleme imkânı bulacaksınız. Karmalarınızdan kurtulma yolları ile tanışacağınız Akaşik kayıtlar mucizesi (1) kitabı ile geçmişle bağlarınızı şifalandırmanın yollarını keşfedeceksiniz.


Sözleşmenizde ilerliyorsanız şayet, kendi içinizdeki enerjiyi aktarabileceğiniz bir hayat yaşarsınız ve bu hayatta kapılar açılır. Ama sözleşmenizde ilerlemediğinizde her şey daha zor olur. Evvela sözleşmemizi, karma çukurlarımızı ve hangi konuların bizi aşağı çekebileceğini bilirsek, hayat amacımızı öğrenirsek; o zaman çok daha kolay şekilde isteklerimize ulaşabiliriz. Bu yüzden akaşik kayıtları öğrenmek bu denli önemli. Tüm hayatı değiştirir mi, evet; akaşik kayıtları öğrenmek tüm hayatı değiştirir.


Karma bağlarından kurtulduğumuzda, enkarnemiz rahatlar ve önümüze çıkan olaylar değişmeye başlar. Karmalardan kurtulduğumuzda geleceğe merhaba diyebiliriz.


Akaşik kayıtlar mucizesi (1) kitabı ile geçmişinizi şifalandırıp, geleceğinizi kurtarmaya hazır mısınız? kitabı ile geçmişinizi şifalandırıp, geleceğinizi kurtarmaya hazır mısınız?





(Tanıtım Bülteninden)

KİTAP YORUMUM
Akaşik Kayıtlar Mucizesi 1 eseri ve Akaşik Kayıtlar Mucizesi 2 eserleri ve Şifacının Rehberi eseri kesinlikle başucu kitabı olmuş. Okudum bitti artık başkasına hediye edebilirim ya da tekrar okumama gerek yok gibi eserler değil bunlar. Sürekli sıkıştığımız da ya da içeriğini unutur gibi olduğumuz da açıp açıp okunması gereken eserler. Özelliklede enerjiler ile ilgileniyorsak kesinlikle okumalıyız.
Şifacının rehberi kitabı bizlere Reiki hakkında uyumlama hocalarımızın bize anlatmadığı soruların cevaplarını bulurken, bizi büyütürken Akaşik Kayıtlar Mucizesi 1 eserinde ise Karma çukurumuz nedir? Karma çukuru nedir? Sözleşmemiz de ilerlemiz neden bu kadar önemlidir? İlerlemez isek ne olur? Geçmişi şifalandırmak geleceğe nasıl katkı sağlar? Affetmenin önemi ? Karmalarımızdan nasıl kurtulacağız? ve benzeri daha bir çok sorunun cevabına ulaşabileceksiniz.
Aslında okuyunca doğru bildiğimiz bir çok yanlışı anlayabiliyoruz. Hatta bir çok yaşadıklarımızın sözleşmemiz de ilerlemediğimiz de başımıza geldiğini anlayabiliyoruz. 70. sayfadaki duaya bayıldım. Tekrar tekrar okunması gereken bir dua  kesinlikle.
Hepimize dertlerimiz ağır gelir ve bir tek biz acı çekiyoruz sanırız. İşte bunun nedenlerini çok iyi anlatılmış. İnsanlara görevli olduklarını hatırladığımız da kızgınlığımız bir nevi azalıyor. Herkes görevini yapmak için gelmiş buraya. Biz mi onların ödeviyiz? Yoksa onlar mı bizim ödevimiz. Aslında hepimiz birbirimizin ödeviyiz. Benim anladığım bu.
Ben Özlem Tunalı kitaplarını okurken tıpkı hatırlamamız gereken bir ezber değil de öğrenmemiz gereken ders kitapları gözüyle bakıyorum.
Olayları unuttuğumuz da şifalanmıyor, dersimizi aldığımız da şifalanıyor. Başımıza gelen her olayın bir nedeni var. Eğer acılarımızın ardındaki nedeni bulursak şifalanırız. o yüzden karma çukurlarımızı öğrenmemiz çok önemli.
Karma çukurunu 2. kitapta çok anlatılmış.
Kitapların belki de en güzel özelliği her insanın anlayabileceği şekilde akıcı  yazılmış olması.
Hepimiz hayatımızda bir kez bile olsa neden bu dünyaya geldik deriz? işte okuyun kitabı niye geldiğimizi anlayacaksınız. Kötü olmak ve iyi olmak. Her zaman iyi ya da kötü müydük? Belki de biz kendimizi kusursuz sanır iken hangi yollardan geçtik ve geçiyoruz? Bence herkes okumalı bu eserleri derim ben.
Duygu Songül Kahraman

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Bir Kitap Bin Yürek Published @ 2014 by Ipietoon