7 Mayıs 2017 Pazar

* SENDE TANRIYI GÖRDÜM * CİHAN ERDEM * *KALDIRIM YAYINLARI *



* SENDE TANRIYI GÖRDÜM * CİHAN ERDEM *
                   *KALDIRIM YAYINLARI *

Sende Tanrıyı Gördüm Kaldırım Yayınları
“Konuş benimle… Gerçekten var mısın? Günahkâr bir kulum. Tanrım beni bağışlar mısın?”

Aniden kararan gökyüzü, çakan şimşekler, devasa bir ışık huzmesi ve ilahi bir mektup…

Hukuk öğrencisi Mary, kahvesini hazırlamak üzereyken ilahi bir davetin çağrısıyla irkildi. Okul arkadaşı Belinda Suzan’ın ölümünü aydınlatma görevi kendisine verilmişti. Bir seçim yapmalıydı. Ya hayatına hiçbir şey yokmuş gibi devam edecekti, ya da genç bir kızın intiharının peşine düşecekti…

Mary’i selamlayan sır perdeleri açıklığa kavuşacak mı?

Bir seçim yapmak zorunda; her geçen dakika teslim olduğu ilahi aşk mı, yoksa bakmaya doyamadığı sevdiği adam Rainer mı?

Mary’in yüreği dünyayı tüm kirli ruhlardan arındırmaya yetecek mi?

Cihan Erdem, bu kitabında bizleri bir kadının gözünden bakmaya çağırıyor. Avrupa’nın göbeğinde bulunan bir fakirhanede verilen yaşam mücadelesine ortak olmaya, dört bin yıldır dünyada hüküm süren gizli bir örgütün uzantılarını keşfetmeye davet ediyor. Kâinatın sırrına aşkla erişmek üzere…


KİTAP .YORUMUM

Öjenizm nedir? Nedenleri nelerdir? Nasıl uygulamaya geçilir? Kaçırılan binlerce bakire genç kız hamile kalana kadar tecavüze uğruyor. Nedenleri bu kitapta ayrıntıları ile bulacaksınız. Okuyucuya tüyo vermemek adına ayrıntılı anlatmayacağım burada.
Yaradan size bir şans verse ve size dese ki dünyayı değiştirin sizler ne yapardınız? Sizce bir insan kaç kere dünyaya gelir? Ya eski hayatımızdan kişilerle tekrardan yollarımız çatışıyorsa? Yazar kitapta her ne olursa olsun doğruluğun, insanlığın kazandığını olaylar irdelenerek anlatmış. Yaradana olan inancımız bizi ayağa kaldırır. Acılar, sevincler, fakirlik, zenginlik kavramı hep gecicidir. Sürekli aynı hızla temponun düşmeyeceği sürükleyici bir roman. Bu kitapla birlikte hayatımızdaki kavramları sorgulamaya başlayacağız ve aslında ben nerdeyim sorusu size kendinizi yargılattıracak. Yaradan size ulaşsa ve mektup gönderip size bir görev verse ne hissederdiniz? Belki de hiçbirimiz sıradan değiliz ama bunun farkında da değiliz. Hayat zannettiğimiz gibi de olmayabilir. Hayata bakış açınızı değiştirecek bir roman duruyor karşınız da iddia ediyorum. Okurken sıra dışı olayların yaşandığı birçok olaya tanıklık yapacaksınız.
Yaradan kaderimizi yaratmış ama bizlere irade özgürlük vermiş. Aslında bunları niye yaşıyorum sözleri sizde cevaplarını bulacak.

Yazar CİHAN ERDEM’e bu değerli eseri benimle buluşturduğu teşekkür ediyorum.


DUYGU SONGÜL KAHRAMAN

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Bir Kitap Bin Yürek Published @ 2014 by Ipietoon