5 Nisan 2016 Salı

*ÖMER ÖZDAMAR * NORMAL ÖTESİ AŞK * *CİNİUS YAYINLARI*



Normal Ötesi Aşk hikayesini kaleme alan yazar edebiyat dünyasında gönüllü esaret yaşamaktadır. Kelimelerin keşfinden asla bıkmamaktadır. Kelimelere ve olaylara tango dansı yaptırmaktadır. En büyük sevdası okumayı ve kelimeleri sevdirmektir. Sıra dışı hikayesinin ara verilmeden okunacağını alenen iddia etmektedir.

* NORMAL ÖTESİ AŞK 2 *
Saklanalım ki özlesinler,

Gizlenelim ki sorsunlar,

Kaybolalım ki arasınlar,

Aşkta ise gizemli olalım ki
varsın kalbimizi dağlasınlar...


Yazar Hakkında:
1962-Ekim doğumlu, evli, 2 çocuklu, Emekli, Yunanca ve İngilizce bilen, İktisatçı, siyasetçi son 4 yılını tamamen yazmaya ayıran bir kelime aşığıdır.


Yazmayı içselleştiren, yazıyla duygularını yansıtma becerisini gösterebilen, yazmanın büyüsüne kapılan ve asla bundan bıkmayan sıra dışı bir edebiyatçıdır.


 KİTAP YORUMUM
 Kitap 2 seriden oluşuyor. Ana konusu ise evli bir adamın yurt dışına gittiğinde tesadüf eseri biriyle görüşmesini aşık olmasını ya da aşık olduğunu sanmasını anlatıyor. Kaçamak olarak baktığı ilişki başına sandığından farklı olaylar açınca tabi ki pişmanlık had safha da kitaptaki kahramanımızın. Tipik eşini aldatan beyin de hayaller kurup sanki eşi ile o ilişkiyi aynı anda yürütebileceğini sanan, aşk ile şehveti karıştıran bir kahraman anlatılan. Kahramanı tahmin edersiniz ki sevmedim. Bu tür erkeklere saygı duymamın imkanı yok. Ha tabi ki hatalar yapılabilir ama hata da ısrar etmek sanki çok normal bir şeymiş gibi eşinin de kabul edeceğini sanmak, ya da erkek yapabilir mantığı beni sinirlendiriyor bir bayan olarak ister istemez. Kitap sıkmıyor bir gecede iki seriyi de bitirdim zaten.

Değerli yazar Ömer ÖZDAMAR’a kitabını benimle buluşturduğu için teşekkür ediyorum.

DUYGU SONGÜL KAHRAMAN

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Bir Kitap Bin Yürek Published @ 2014 by Ipietoon