5 Kasım 2017 Pazar

*NİRA DÜNYANIN SIRRI*ŞEVKET DEVRİM*



*NİRA DÜNYANIN SIRRI*ŞEVKET DEVRİM*
Tüm dünyayı ele geçirmek için son bir sır kaldı. Ve bu sır, Ayasofya'nın derinliklerinde saklı. Fakat Ayasofya'yı çözemeyen bu sırra asla erişemez…

"Ana Karargâh İstanbul" isimli romanı ile büyük ses getiren Türk Edebiyat dünyasının genç kurgu roman yazarı Şevket Devrim'den her sayfasıyla merak uyandıran müthiş bir eser daha…

Her anımızın takip edildiği günümüz dünyasında, bebeklikten ölüme kadar tüm seslerimiz kayıt altına alınıyorsa? Peki ya geçmişte yaşayan insanların tüm konuşmalarına da ulaşma imkânı ele geçirilmişse? Ve bu mekanizmanın çalışabilmesi Ayasofya'daki sırrın çözülmesine bağlı kalmışsa? 

Kötü güçlerin şeytanın bile aklına gelmeyecek tarzda hazırladığı bu planı kahramanımız Komiser Timur tek başına bozabilecek mi? 

Harika hikâyesi ve müthiş kurgusuyla "Nira Dünyanın Sırrı" sizi yine şaşırtacak ve son sayfalara geldiğinizde yaşadığınız şokla ilk sayfalara tekrar dönmek isteyeceksiniz. 
(Tanıtım Bülteninden)


KİTAP YORUMUM
Kitabın türü Polisiye. Ana Karargah kitabını okumuş birisi olarak yazarımızın kalemini biliyor ve yine müthiş bir eser bekliyordum.
Komiser Timur ile John insanlığın sonunu getirecek tamamen değiştirebilecek sisteme dur diyebilecek mi? Yine eserde illümunati konusunda bilmeniz gereken tüm bilgiler okura harmanlanmış açık ve net şekilde veriliyor.
Profesör Hennry Edward ortadan kaybolması neyin işaretiydi?
Kitabı heyecanlı kılan ise sonuna kadar tembonun düşmemesi ve herkesin okuyacağı, anlayabileceği yalın akıcı bir dil kullanılmış olması. Komiser Timur'dan bir sürü kişiler daha olmalı belki de ki yanlışlar yerini, doğruya bırakabilsin.
Polisiye,Tarih,   severlere kesinlikle tavsiyemdir. İçeriği dopdolu ve sizi başka dünyalara götürüyor.
Yazarımızı kutlarım. Araştırılarak yazılmış olduğu çok belli.


Odadan içeriye giren adam yavaşça Mete'ye doğru ilerliyordu. Mete'ye bedenini büyük bir korku sarmıştı. Bu adamda kimdi. Gelenin üzerinde resmi üniforma yoktu. Üstelik hiçte dost canlısı görünmüyordu. Sessizce oda içerisinde ilerlemesi Mete'yi daha da tedirgin etmişti. Heyecan ve korku arasında bir ses tonuyla sordu."Sende kimsin? Burada ne arıyorsun?" diye atıldı. Sesinden korktuğu artık anlaşılıyordu.
Sahiden kimdi bu adam?


DUYGU SONGÜL KAHRAMAN

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Bir Kitap Bin Yürek Published @ 2014 by Ipietoon