19 Mayıs 2017 Cuma

* ÖLÜ KALBİM * MUSTAFA ÖZTÜRK * HİÇ YAYINLARI *



* ÖLÜ KALBİM * MUSTAFA ÖZTÜRK * HİÇ YAYINLARI *  

Aşk,İhanet,Mafya ve Cinayetler Zinciri Onları neden kaçırdılar, nereye götürülüyorlar? Bu ölümcül kaçışın sonunda kurtuluşu aşkta mı intikamda mı bulacaklar? ''Sevgisinden ağlayan bir erkeğin karşısında en taş kalpli bir kadın bile duramazdı. Çünkü ağlamak yüreğin samimiyetinin, masumiyetinin göstergesidir. Gözler asla yalan söylemez. Onca güzel sözlerle saatlerce sevgiliye kendini ifade etsen de, gözünden aşk için samimiyetle düşen tek bir damla kadar tesir etmez kadının kalbine.'' (Tanıtım Bülteninden)
Sayfa Sayısı : 256

KİTAP YORUMUM
Kitabın türü Korku-gerilim. Her şeyini kaybeden bir adamın acımasız bir mafya tarafından kaçırılmasını ve orada hayatının aşkını bulmasını anlatıyor. Tabi ki türlü işkencelere maruz kalan Malon acaba kendi hayatını ve sevdiği kadının hayatını kurtarabilecek mi?
Aşk,ihanet, Mafya ve Cinayetler zinciri. Hayatta kalmak uğruna öldürmek zorunda kalabilir mi? bir insan derseniz mutlaka bu kitabı okuyun derim. Kitabın sonu yine tahmin edemediğimiz gibi bitiyor.
Can pazarı, uykusuzluk, açlığın verdiği kabus geçen günler. Acaba kurtulabilecekler mi? Kurtulmaları ise gerçekten kabusun bittiği anlamı taşıyor mu? Korku ile yaşamak, saniyeleri saymak. Sabah olduğunda geceye çıkıp, çıkmayacağını bilememek. Kalbiniz sağlam ise mutlaka okuyun derim. Heyecan düşmüyor. Korku/gerilim sevenlere kesinlikle tavsiyemdir.

DUYGU SONGÜL KAHRAMAN

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Bir Kitap Bin Yürek Published @ 2014 by Ipietoon