14 Nisan 2016 Perşembe

* ANA KARARGAH İSTANBUL *ŞEVKET DEVRİM * * KARAYEL YAYINLARI *




Ardında hiçbir iz bırakmayan bir katil… Belli bir amaç uğruna seçilmiş kurbanlar… Ustaca işlenen seri cinayetler… Ülkeyi bir kaos ortamına sürüklemeye çalışan uluslararası bir örgüt… Ve bu örgüte ana karargâh olarak seçilen bir şehir: İstanbul…

Başarılı bir polis olan Komiser Timur, bu yapbozun parçalarını bir araya getirmek ve resmin bütününü görmek zorundadır. Bu cinayetleri işleyen katili bulacak ve büyük güçler tarafından oynanan bu oyunu bozabilecek midir? Bunu yaparken aynı zamanda kendi hayatını da yoluna sokması gerekmektedir.Kendisi de bir polis olan Şevket Devrim, yeni romanı Ana Karargâh İstanbul'da büyük bir bulmaca sunuyor okurlarına.

Cinayet bir sanat şeklidir. Tek bir farkla; sanatçısı cehennemin derinliklerine,eserleri ise toprağa gömülür…
(Tanıtım Bülteninden)
Etiketler:




KİTAP YORUMUM

Kitabın konusu polisiye. Bir gün Bir papaz öldürülür ve bulmaca gibi cinayetleri çözen komiser Timur hiçbir ip ucu bırakmayan katili aramaya çıkar. Oysa bu diğer baktığı davalardan çok farklı siyasi bir cinayettir. Şeytana tapmış kişilerin işledikleri cinayet ile baş başa kalan komiser Timur acaba yardımcısı Şamil ile birlikte cinayeti çözmeyi başarabilecek mi? Medyanın da gücünü kendi lehlerine kullanan katil ya da katiller halkın ayaklanması ve bu kadar baskının üzerine hangi taktikleri uygulayacaklar. Soluk soluğa okuduğum bir cinayet kitabı daha bitirmiş bulunuyorum.

Değerli yazar Şevket DEVRİM’e kitabını benimle buluşturduğu için teşekkür ediyorum.

DUYGU SONGÜL KAHRAMAN

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Bir Kitap Bin Yürek Published @ 2014 by Ipietoon