1 Şubat 2015 Pazar

*()* GÜLLERİN SAVAŞI *()* NERMİN TİRYAKİ *()*

*()* GÜLLERİN SAVAŞI *()* NERMİN TİRYAKİ *()*

Bir gün Kavuşuruz Diye Bekleyeceğim…

İlk başta şunu söyleyim kitabı okurken mendilleri hazırlamalısınız. Kitabın içindeki kahraman Emine çok güçlü Allah inancı olan bir bayan ama kader onu çok kötü sınıyor ve o inancı ile ayakta kalıyor.
Kitabın insanlara verdiği çok büyük dersler var. Benim bu kitaptan öğrendiğim bir bayan her ne olursa olsun çalışmalı ve ayakta kalmalı. Her ne olursa olsun ibadetlerini yapmalı ve Allaha inancı tam olmalı. İnsan yeniden de sevebilir ve tekrar aile olabilir. Bu kitap da çok büyük dersler var. Gerçek sevgi insanı kötü de yapar, iyi de yapar. Önemli olan belki de insanlara şans verebilmek. Bunu çok güzel irdelemiş yazar. Kitaptaki ölüm sahneleri ise oralar da sizi duygu yüklü an’lar bekliyor.
Ben okurken cidden çok duygulandım. Özellikle cenazenin ilk gününde yaşananlar çok gerçekci yalın anlatılmış.
Hayatta insanın başına herşey gelebilir önemli olan söz verdiğimiz insanları yarı yolda bırakmamak bu kitapta bununla ilgili çok güzel sahneler okuyacaksınız. Kitabın sonuna kadar duygu ritminin düşmeyeceği ve finalinde çok acı bir şekil de biten dram duruyor karşınızda. Yer yer güçlenecek, yer yer hüzünleneceksiniz..
Değerli yazar Nermin Tiryaki’ye bu değerli eseri benimle buluşturduğu için teşekkür ediyorum. 2.kitabınızı sevgiyle bekliyoruz. İyi ki sizin gibi değerli yazarlarımız var…

DUYGU SONGÜL KAHRAMAN

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Bir Kitap Bin Yürek Published @ 2014 by Ipietoon