21 Eylül 2014 Pazar

*()* SEÇİLMİŞ *()* GÖKHAN BİÇER *()*

*()*  SEÇİLMİŞ *()* GÖKHAN BİÇER  *()*

1478 olay Floransa’da geçmektedir.O da herkes gibi sıradan yaşayan bir çocuktu. Ta ki birgün anne ve babasının yangında vahşice öldürüldüğünü öğrenene kadar. Önce intikam yeminleri etti ve ailesinin katili olduğu düşündüğü kişinin peşine düştü. Sonra yanlış kişinin peşine düştüğünü anladı.
Hesap sormaya gittiği kişi öldürülünce katillikten cinayetle yargılanmak üzere tutuklandı. Orada öğrendiği gerçekler hiçte yaşadığı hayat gibi değildi. O seçilmiş bir çocuk. Ya intikam yeminini gerçekleştirecek ya da seçilmiş olduğunu hatırlayıp dünyayı kurtarmaya kalkacak..
Tek solukta okuyabileceğiniz bir roman duruyor karşınızda. İnandığınız herşey değişecek. Birgün dost sandıklarınızın düşman, düşman sandıklarınızın dost olduğun öğrenseniz ne hissederdiniz? Kitap o kadar sürükleyici ki ben meraktan 1 günde bitirdiğimi söylesem şaşırırsınız sanırım. Kitabın sayfa sayısı 350 ama konunun hakimiyeti ve sonuna adar tüyo vermemesi heyecanın bitmemesi elinizden bıraktırmıyor. Yazar finali çok harika bitirmiş bana göre. Bir gün herşe bitti dediğiniz anda aslında başka bir dünya da olduğunuzu her şeyin yenilendiğinizi öğrenseniz. Zaten sorun çıkınca hayatımız da hep böyle kaçmazmıyız.İddia ediyorum bu kitaptan sonra tüm dengeler değişecek. Aslında yaşadığınız hiçbir şeyin sorun olmadığına karar vereceksiniz. Kelime hanenizden mutsuzluk kelimesi çıkacak. Madem her durum bize verilen öğrenmemiz gereken bir tecrübe ve hediye bunu istersek avantaja döndürebiliriz.
Değerli yazar GÖKHAN BİÇER’e bu değerli kitabı benimle buluşturduğu için teşekkür ediyorum.
DUYGU SONGÜL KAHRAMAN



0 yorum:

Yorum Gönder

 

Bir Kitap Bin Yürek Published @ 2014 by Ipietoon