20 Aralık 2017 Çarşamba

* BULANIK İZ 13 VAKTI * TÜLİN BATURU OCAK* *CİNİUS YAYINLARI*



* BULANIK İZ 13 VAKTI * TÜLİN BATURU OCAK*
*CİNİUS YAYINLARI*
Lightning LEGENT, Lightning SHİNİNG ya da Lin olarak sürüklenerek gittiğim son yerdi. Nefretin kusması ve hırsın bir araya gelmesiyle güçlenen acıların en büyüğünü yaşatan ölümcül plan isteklerinin tahmin edilemeyen sonuçlarını kimse bilemezdi.
Okyanusu saran kötülüğün büyüsü, katı kuralların intikam duygularından oluşan rüzgârın eserek bulutları dağıtması kadar basitti. Asıl zulüm ise gerçeklerle dolu sırları bilmekti. Kum taneleri kadar acı dolan, yaşamın gerçeklerini oluşturan kan akımının ölümcül nefreti ve hırsı vücudumun hücrelerinde gizliydi.
Değişimini engelleyemediğim bu gezegende hiçbir şey planlandığı gibi gitmiyordu. Yaşamın sırrını vermek ise hiç aklıma gelmezdi. Kan, güç ve hız, başlangıcın sonu olan iyilik ve kötülüğün savaştığı zamanın içinde her şey değişiyordu.
Asla kimseye güvenme! Kan hız ve güç, her şey değişti.

(Tanıtım Bülteninden)



KİTAP YORUMUM
DÖNÜŞÜM 13 VAKTİ, KAYIP RUH 13 VAKTİ, KAN 13 VAKTİ ve  serinin 4. kitabı olan BULANIK İZ 13 VAKTİ eseri de okunmuş bulunuyor.. Yakında 5. ve son serisi gelecek kitabın aldığım duyumlara göre. ;)
Kitabın türü fantastik. Kahramanımız Lightning LEGENT bu bölümde de yine bizlere çok da yabancı gelmeyen kötüler ile iyilerin savaşını çok güzel anlatmış. Gerçek dostluğu ve dost sandıklarımızın bazen boşluklarına, zaaflarına düştüklerinde ihanet edebileceklerini anlatmış. Tıpkı normal gibi. Acaba uzun kirpiği affedebilecek mi?
Lightning LEGENT acaba sevdiği adama kavuştu mu tamamen? Hepimiz biliyoruz ki. kahramanımız 1 kere sevenlerden. Acaba aşk mı kazanacak yoksa gücünü ele geçiren düşmanları mı?
Haydut'un ölümüne inanılmaz üzüldüm bir kere. Ama Kahramanımızın o kadar güzel bir kalbi var ki bir sürü güzel dostları canı pahasına yanındalar ve her zaman onu kolluyorlar. Kaçımız acaba tüm paramızı inandığımız birine tamamen verip de sonra bize geleceğinden emin olabiliriz ki. ihaneti tatmasına rağmen sevmekten, inanmaktan, insanlara şans tanımaktan vazgeçmedi.
Yine bu kitabın öğretilerinden birisi ise,
- insanlara şans vermek lazım.
-Dostluğun önemi , tadı
-Gerçek aşk varsa asla vazgeçmememiz gerektiği,
-Mesafelerin ve yılların asla olan gerçek hisleri değiştirmediğini,
-Gerçek duyguların para değil, koşulsuz sevgi olduğu.
-Rüyaların önemi, kaile almamız gerektiği.

Yazarımız aslında bize kalbini koymuş ortaya. Kaleminden yine sevgi akmış, dostluk akmış, güven akmış. Kitabın bize verdiği en önemli tat ise Türk yazarlarımızın da artık çok güzel fantastik yazabildikleri. Bir gün film olmasını çok isterim. Umarım da gerçekleşir bu dileğimiz.
Lightning LEGENT ve arkadaşları bu serinin sonunda işler karışsa da acaba 5. kitapta bizleri neler bekliyor olacak. Gönül ister ki mutlu bitsin.
Değerli yüreği güzel yazarım Tülin Baturu OCAK'a teşekkür ediyor, yeni serilerde kendisini görmeyi arzuladığımı söylemek istiyorum. Hem seri yazıp hem de bu kadar akıcı olan eserler maalesef çok az.
Kaleminiz daim olsun değerli yazarım.

DUYGU SONGÜL KAHRAMAN

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Bir Kitap Bin Yürek Published @ 2014 by Ipietoon