23 Ocak 2017 Pazartesi

-PARA ŞANS AŞK SENİNLE-ASTROLOG VEDAT DELEK-AZ KİTAP-

-PARA ŞANS AŞK SENİNLE-ASTROLOG VEDAT DELEK-AZ KİTAP-
Gökyüzünün zaman kalitesine dair bilgiler ışığında hazırladığım bu kitapta; insanların hayatına pozitif katkılar sağlayacak bilgileri paylaşmak istedim. Gelin, hep beraber astrolojiyle hayatımızı değiştirelim! Eğer istersek, bu kitap sayesinde güzelleşeceğiz, zayıflayacağız, eşimizle ya da sevgilimizle mutlu olacağız, belki de zengin olacağız...

Yaşamınızda değiştirmek istediğiniz her şeyi bu kitapta bulma ve uygulama şansına sahipsiniz.

Şimdiden iyi okumalar…
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 160

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: Az Kitap
KİTAP YORUMUM
Astrolojiye inanan herkesin okuması gereken bir eser bence. 2017 yılının kritik günlerini ayrıntılı anlatan kitapta dolunay, güneş tutulması, ay tutulması olumlu ya da olumsuz etkileri portal nedir ve etkileri ve tüm burçlar ay ay neler yaşayacak yine olumlu ya da olumsuz tarafları anlatılmış. ilgi alanıma girdiği için ben son derece keyifle okudum. Bir yıl boyunca rehberim olarak bakacağım. Kesinlikle yıl bitmeden en kısa zamanda edinmelisiniz.


DUYGU SONGÜL KAHRAMAN

1 yorum:

Unknown dedi ki...

Merhaba ;

Bloğunuzu ilgi ile takip ediyorum. Çok faydalı içerikler paylaşıyorsunuz. Bloğunuz'dan para kazanmak için %50 Komisyon ile İnstaKitap Setine Satış Ortağı Olabileceğinizi Biliyor Musunuz ? https://goo.gl/iLiflK

İnstakitap İnstagram üzerinden para kazanmanın kitabı para kazanmanın tüm metotları, butik açmak, satış yapmak, takipçi artırmak, 4 ayrı kazanç metodu.
Herkese hitap eden yöntemler, sürekli güncellenen tedarikçiler, hepsi 3'lü kitap setinde. Sitemize gelen 100 ziyaretçiden 1'i sipariş veriyor.

Sizi de satış ortaklarımız arasında görmekten memnuniyet duyarız.

Yorum Gönder

 

Bir Kitap Bin Yürek Published @ 2014 by Ipietoon