17 Ocak 2015 Cumartesi

BİR YAZI

Eğer beyinler faişe olmuşsa, bedenin namuslu olmasının bir anlamı yoktur. Eğer Yürek yalan ise, Dilin dürüst olmasının bir anlamı yoktur. Özetle dil ile, yürek aynı şeyi konuşmuyorsa çelişki orada doğar. Merdiven çıkmak gibi insanlara davranılırsa dostluğun anlamı yoktur. İhanetin dili, kötü ve pis kokar. Gerçek hiçbir dost ihanet etmez ve yaralamaz. Eğer yaralıyorsa dostluk sadece kelime olarak yerini alır. Kendini yüksek ses ile ifade eden kişi, kaybetmeye her zaman mahkumdur.Şiddet her zaman beden ile olmaz, yüksek ses de şiddettir.
Aslında en çok ihaneti biz insanlar kendimize yapıyoruz. Eğer birisi bizi üzüyorsa bu bizim hatamız ki doğru seçimler yapamamışız demektir. En cok kendimizi affedelim ki üzerimizdeki ağırlık yerini huzura bıraksın. Sevmek yürek işidir ve dostlukta öyle...Her önümüze gelene ne dostum kelimesini kullanalım ne de sevgimizi heba edelim. Koşulsuz sevebiliyor muyuz, ve koşulsuz yardımcı oluyor muyuz? işte orada dostluk tanımı geçerli olabilir. Gerçek dostluk kin, öfke,ihanet, üstte çıkma durumu özetle bencil egolu davranışlar barındırmaz.Ne kadar dostun olduğu değil, nasıl dostların olduğu önemli..Sol yanımızla konuşabildiğimiz de evet bence de mutluyuz o zaman.
Hayata bir kere geliyoruz ve o kadar kısa ki yaşam. o zaman kimse, kimseye mecbur olmamalı.Affetmeliyiz herkesi ama bun demek değil ki hayatımıza tekrardan almalıyız. Napıyoruz? Hayatımıza giren her insan ve olay tesadüf değil ya bize birşeyler öğretmek adına geldikleri için teşekkür ediyoruz ve sevgiyle uğurluyoruz.
Gerçek dost ile geçirilen her dakika size huzur, güzellik, tecrübe, sevgi olarak döner. Maneviyatımız güzelleşir. Yalancı insanlar ile gecirdiğimiz her dakika ise zulüm, şiddet, gözyaşı olarak döner.Ne kadar vakit ayırdığımız değil, ne kadar kaliteli vakit gecirdiğimiz önemli...
Hayat çok güzel, gerçek dostlarımızda öyle...Herkese riyadan uzak merdiven olarak kullanılmayacakları gerçek gönüller sol tarafın konuştuğu sevgiler diliyorum...Yazımı karmalarımızı temizleyebilmek adına en güçlü olumlama olan ZERO LİMİT 'den Ho’ opono pono tekniği ile bitirmek istiyorum.

SENİ SEVİYORUM...ÖZÜR DİLERİM....LÜTFEN BENİ AFFET... TEŞEKKÜR EDERİM..

DUYGU SONGÜL KAHRAMAN

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Bir Kitap Bin Yürek Published @ 2014 by Ipietoon