30 Nisan 2018 Pazartesi

SALINCAK-PINAR ÇAĞLINER-UYANIŞ YAYINEVİ


SALINCAK-PINAR ÇAĞLINER-UYANIŞ YAYINEVİ
Akıcı hikâyesi ve kuvvetli kalemiyle bir solukta okuyacağınız bir kitap. Son sayfayı kapattığınızda hikâyenin başına döndüren bir kitap.
- Şenay Kobak Silivri Haber Ajansı Koordinatörü Gazeteci -
Yabancı filmlerden tanıdığımız bildiğimiz, ironi barındıran, içinde alegori olan diyaloglar çok güzel kurulmuş. Beril ile Afife Jale'nin hayatının son dönemini çok bağdaştırdım. Afife Jale de kardeşinin ve Vali olan eniştesinin evinde rahat edememiş, istenmemiş, tekrar İstanbul'a dönmüştü. Güzel bir kitap... Hatta çok güzel sinema filmi de olabilir...

(Tanıtım Bülteninden)


KİTAP YORUMUM
Sema, Beril ve Serkan’ın herkes gibi aslında tek istekleri mutlu olmaktı. Ama kader onların peşini bırakmadı. Fazla sevgi de bazen yıpratıcı olabiliyor bunu anladım ben bu kitaptan. Bazen mutlu olmak için hayatımızın aşkını da bulmak yetmez. Farkında olmadan sevdiklerimize zarar veririz. Tabi ki Kitabın ana konusunu anlatmayacağım okurun şevkini kırmamak adına.

Kitaptan çıkardığım ders ise; yakınımız bile olsa kimsenin hayatına karışmamamız gerektiği, hata yapmasına izin vermemiz gerektiği, intikamın kötü bir şey olduğu, çocukları asla entrikalarımıza alet etmememiz gerektiği. Bazen affetmek gerekir hataların yerine yenilerin oluşmaması adına. Ama ya yaşadıklarımız ağır gelip de otokontrol elden giderse naparız? Bence okumalısınız. Hayata dair çok şeyler öğrenecek ve çok ders çıkaracaksınız.

Yazarımızın kalemi oldukça akıcı ve 1 günde bitirdiğim kitabımım.
Değerli yazarım Pınar ÇAĞLINER'e başarılarının devamını diliyorum.



DUYGU SONGÜL KAHRAMAN

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Bir Kitap Bin Yürek Published @ 2014 by Ipietoon