17 Kasım 2017 Cuma

* ALPAGUT BUDUN/BEKLENMEDİK KEŞİF 1 * HAKAN YUSUF YILMAZ * * UYANIŞ YAYINLARI *



* ALPAGUT BUDUN/BEKLENMEDİK KEŞİF 1 * HAKAN YUSUF YILMAZ *
* UYANIŞ YAYINLARI *
Serinin ilk kitabı olan, soluksuz takip edeceğiniz bir maceraya hazır olun.
İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği'nde, nihayete erdirdiği soruşturmalar sebebiyle başarısından söz ettiren, özverili, rütbesiz ancak iş zekâsı ve kabiliyeti yüksek bir polis memurunun, atandığı bir cinayet soruşturmasında başından geçen ilginç olaylar silsilesine şahit olacaksınız. Hikâyenin akışına kendinizi kaptıracak ve hiç bitmesini istemeyeceksiniz. Hiç beklenmedik bir anda ortaya çıkan tarihi nitelikteki ilginç gelişmeler, sizi hayrete düşürecek. Büyük değişimlerin yaşanacağı bir dönemin hemen arifesinde gerçekleşen bu cinayet soruşturması, aslında ne anlama geliyordu, hep beraber tanık olacaksınız.
"Tarih, bilinmeyenlerle dolu esrarengiz bir kitaptır. O halde bu kitabı çok geç kalmadan önce mutlaka okumalıyız!"

KİTAP YORUMUM
İstanbul Emniyet Müdürlüğün de çalışan polis memuru  Hakan'ın çalışkan atak tavırları ile dikkat çekiyor. Kastamonu'ya çağrılan Hakan bey acaba orada da aynı başarısını sürdürecek mi?  Tarih kokan ve heyecanın bir an düşmediği seri kitabı mutlaka okuyun derim.
Çıkan yangının sırrı neydi? Acaba böyle durumlarda anladığımız şudur ki en yakın arkadaşlarımıza bile güvenmemeliyiz. İnandığı yol da gitmesi de başarılı kılan bölümü.
Kitap seri ve beklemek lazım. ;) Böyle seri kitaplarda en kötü durum beklemek. Yine heyecanlı bir kitap bizi bekliyor olacak biliyorum.
Kitabın kapağı ve ismi muhteşem olmuş. Yazarımızı kutlarım.


DUYGU SONGÜL KAHRAMAN

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Bir Kitap Bin Yürek Published @ 2014 by Ipietoon