15 Eylül 2017 Cuma

*İçime Öküz Oturdu* *Hayrettin Şahin, Reyhan Erdoğan* *Alfa Psikoloji Yayınları*



*İçime Öküz Oturdu*

*Hayrettin Şahin, Reyhan Erdoğan*

*Alfa Psikoloji Yayınları*

 

 

Bu kitapta var oluş sebeplerimizi sorgulamaya çalıştık. Nasıl mutlu olacağımızı, huzuru nasıl bulacağımızı irdeledik. Kolay anlaşılır, hikayelerle, öykülerle sizi güzel bir var oluş yolculuğuna çıkarmayı amaçladık. Okuduğumuzda kesinlikle eskisi gibi olmayacaksınız. Hayatınızı değiştirecek kitap.

(Tanıtım Bülteninden)

KİTAP YORUMUM
Kişisel Gelişim türü ruhun yolculuğunda ruhu olgunlaştıran kitapları çok seviyorum. Yine böyle bir eser duruyor karşınız da. Olayları analiz ederken daha doğru şekilde bakmamızı sağlayan, okumadan önce ve sonrası aynı konuya bakış açınızı değiştirecek bir kitap duruyor karşınızda. Egoda arınmış bir ruh daha doğru kararlar verebilecek daha hayata bakış açısı güzel olacaktır. Dolayısıyla kurban rolünü bırakıp önünebakacak, çözüm odaklı yaşayacaktır.
Kitaptaki öyküler ise gerçekten seçmece ve bizlere yine doğru analiz yapmamızı sağlayan etkenler. Başucu kitapları vardır hani, açıp açıp okuruz. İşte öyle bir eser duruyor karşınızda. Kaybedecek hiçbir şeyiniz yok ama okursanız kazanacağınız çok şey var. Sadece okuyun.


DUYGU SONGÜL KAHRAMAN

 


0 yorum:

Yorum Gönder

 

Bir Kitap Bin Yürek Published @ 2014 by Ipietoon