14 Ağustos 2016 Pazar

*SİNAN AKYÜZ*AŞK MECLİSİ*ALFA YAYINLARI*



“Sen ve ben artık yalnızlığımıza âşık olmuş iki insanız. Bizim bu yalnız dünyamıza şafak atmaz, gün doğmuş. Gergin, donuk, yamyassı dünyamızda katılaşıp kaldık bir kristal taşı gibi. Çığlık çığlığa bir gecenin içinde, ikiye ayrılmış karanlık bir gökyüzünde, kan içindeki bir şırınganın ucunda, sahipsiz bir gölge olmuş ve hiç kimsenin istemediği yürek karası düşlerin kanatlanmış ölüleri gibiyiz ikimiz. Sen ve ben...İkimiz...”

Bu kitapta bir eroinmanın dilinden yaşam, ölüm ve aşk arasındaki paradoksu okuyacaksınız. Hangisi daha büyük suç? Eroinman olmak mı? Eroinman olmaya sebep olmak mı?

KİTAP YORUMUM

Uyuşturucu bağımlılığından ölen bir gencin günlüklerinden yola çıkılarak yazarın yazdığı bir kitaptır. Tabi ki tahmin ettiğiniz gibi gerçekten üzücüydü. Dışarıdan bakınca yargılamak kolay ama onların gözlerinden bakılan dünyayı okumak isterseniz mutlaka okuyun derim. Hayatı bazılarına -0 olarak maalesef başlayabiliyor. Yazarımızın duyarlılık gösterip toplumu ilgilendiren bir konuyu ele aldığı için teşekkür ediyorum. Kitabı çok çok anlamlı kılan ise, ölen gencin duygularının kendi dilinden işlenmiş olması. Tavsiye ederim. Özellikle anne /babalar okumalı.


DUYGU SONGÜL KAHRAMAN

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Bir Kitap Bin Yürek Published @ 2014 by Ipietoon