24 Temmuz 2015 Cuma

ORTASI YOK SADECE ADAM GİBİ!!!

ORTASI YOK SADECE ADAM GİBİ!!!
Seveceksen ya adam gibi öyle bir seveceksin ki başka arkadaşa dosta ihtiyaç duymasın asla kendini yalnız hissetmesin asla kendini kimsesiz hissetmesin. Öyle bir koruyacaksın ki sevgi seli olsun yüreğin gözlerine baktığında yüreği değsin senin bedenini değil yüreğini görmeli tek eğlenceniz saatlerce göz göze bakışmak olsun asla bıkılmasın şiirlerle sözlerle paslaşılmalı birbirine hikayeler anlatılmalı dil değil yürekler, gözler konuşulmalı. Öyle bir seveceksin ki asla başkasının varlığına ihtiyaç duyulmasın vicdanlar rahat olmalı en ufak hatada özür dilenip gönüller alınmalı. Tek derdiniz bir birinize yeteri kadar vakit ayıramamak olmalı yani az uyunmalı ki vakit kalsın birbirinizin kokusunu içinize çekmek için görüşemediğiniz dakikalarda bununla yetinmeli özlemle dolmalı insanın yüreği yanındayken bile özlenmeli..
Ya da ; bunları yapamayacak kadar sevmiyorsan o yürek yoksa birine kucak açacak amaç maceraysa showsa aldatma kandırmaksa, kullanmaksa hiç selam dahi vermeyeceksin!! Öyle bir gideceksin ki ne beyninde kalmalı ne de yüreğinde insan gibi yaklaşacaksın her şeyden Önce karşındakinin insan olduğunu belki de hayatındaki tek boşluğun sevgi olduğunu bileceksin ve bunu kullanmayacaksın karşı tarafa sonucu istemediğimiz kadar vahim olabilir sonra. Ya edebinle seveceksin ya da çekip gideceksin ki yolu acık olsun. Elbet bir kör satıcının bir kör alıcısı olur. Hayat bu piyango kime vuru bilinmez tek bildiğim ne yapıyorsak adam gibi yapmalıyız adam gibi yüreklice dobraca dürüstce. İşte ben böyle bir aşkın önünde de eğilirim imzamı da bir ömür boyu atarım..
Ya yüreğin vardır ya da yoktur. Ortası asla yok bende olmaz olmasına asla izin vermem.
Diliyle gözlerime bakmadan SENİ SEVİYORUM, ÖZLEDİM, CANIMSIN  bilmem ne gibi kelimeler beni ne bağlar ne de birinin hayatında tutar, ne de umurumda olur, ne de kulaklarım duyar. Adam dediğin tutamayacağı sözler vermez zaten. Verdiyse eğer o sözü ölümüne tutar ki insan olduğu anlaşılsın.
Ya gidersin, ya kalırsın.Ya bendesin ya eldesin o kadar. Aynen adam gibi,ölümüne ve sessizce ama etkili mum kokulu belki de!!!


DUYGU SONGÜL KAHRAMAN



0 yorum:

Yorum Gönder

 

Bir Kitap Bin Yürek Published @ 2014 by Ipietoon