29 Temmuz 2015 Çarşamba

DUYGUCA GÖZLEMLER

DUYGUCA GÖZLEMLER

Bir bayan hata yapıp sizin gibi bir öküzü seçmiş ise size dünyanın en güzel cümlesi "Seni Seviyorum" diyorsa "bende sizi" demeyin. Öküz olduğunuzu ispatlamanın alemi yok. Dipnot geçiyim dedim.

Niyeyse biz bayanlarda şey var illa bir öküzü terbiye edeceğiz. Her kadın mutlaka bir öküzü hayatında bir kere bile olsa denemiştir. Ben şimdiye kadar düzeleni, düzeltebileni hiç görmedim. Kocaman bir vakit israfı sadece. Doğru adamla git kanka ol, adam sana ne yapsın aşık ama söyleyemiyor garibim kanka’lık ayağına yanınızda . Sizde gidin bir öküzü terbiye edeceğim diye uğraşın. Niye halt yemesi bize mi düşmüş. Düzelmişi bırak kaptır akıllı kızlara öküz ile uğraş.

Aklını yemek ile bozan adamdan her lafın başına bunu ekleyen adamdan koca falan olmaz, sevgilide olmaz hiçbir şey olmaz. Sevgi koşulsuzdur.  Sorulara yer yoktur gerçek sevgide anı yaşarsın sonra gerisi gelir. Fiziğin güzelse yok yemek yapıyorsan cümleleri duyduğunuz anda kaçin.
Yok abi ben birden samimi olan insandan korkarım ben. Hani aşama deriz biz buna önce arkadaş, dost  falan oluruz. Yok balıklama atla samimi ol . Dikkat edin böyle kişiler genelde canı isteyip gelen canı isteyip giden tiplerdir. Egoları da genelde yüksek olur.

İşin yoksa saatlerce konuş mesajlaş bilmem ne trip çek kıskan, kıskansın vıcık vıcık  canımlı cicimli konuşmalar,  sözler. Niye ilişki yaşıyoruz tanımı bu. Yok abi kalsın vaktim değerli benim. Ben almayım alana hiç mani olmayım

İki medeni insan gibi biten bir şeyin ardından vedalaşmayı bilmeyen insandan korkarım  ben. Demek ki hala akli kalmış derim.

Hayatınıza yılda kaç kadın girdiği ile ölçülmez adamlığınız. Bir kadını kaç yıl mutlu edebiliyorsan o kadar adamsın. Seni seviyorum sözünün hakkini verebiliyorsan adamsın. Kötü gününüz de o elde ettiğiniz kadınlar olmayacak yanınız da. Akilli olun beyler.
Fazla söze gerek yok. Özetle özledim diyebiliyor musun?

Aşk güzeldir doğru iki yürekte ayni anda can bulursa. Diğerleri vakit kaybı sadece. Kaybedeceksem eğer mal kaybederim. Gidebilirsin. Kapı koridorun sonunda kapıyı çekmeyi unutma

En güvenilir erkek ölü olandır. İşin doğrusu bu söylemeden geçemiyeceğim.

DUYGU SONGÜL KAHRAMAN


1 yorum:

Yorum Gönder

 

Bir Kitap Bin Yürek Published @ 2014 by Ipietoon