19 Eylül 2014 Cuma

*()* KENDİ YILDIZINI YAKALA *()* AHMET AKAY AZAK *()*

*()* KENDİ YILDIZINI YAKALA *()* AHMET AKAY AZAK *()*

Ahmet Akay AZAK 

Üsküdar Çocuk Üniversitesinde Çalışmalar yapan AZAK, 1980 tarihinde İstanbul’da doğdu. Üniversite öğrencisiyken Yazar ve Eğitimci Oğuz Saygın’la tanıştı ve kendisinden çeşitli uzmanlık eğitimlerini Yazar Denis Bridoux`den de Koçluk eğitimini aldı. 
Başta Türkiye olmak üzere, Birleşik Arap Emirlikleri’nin Sharjah eyaletinde ve Avustralya'nın Brisbane ve Melbourne şehirlerinde çeşitli kademelerde öğrencilere eğitimler verdi. Hali hazırda özel ve devlet kurumlarına, “Hızlı Okuma ve Anlama Teknikleri ve Akıl Haritaları gibi eğitimler vermeye devam etmektedir. 
Yayınlanmış Eserleri 
Anlayarak Hızlı Okuma (2012), Gülhane Yayınları 
Kendi Yıldızını Yakala (2013), Gülhane Yayınları. 
Hayata Gülümse (2014), Gülhane Yayınları.

“Henüz hedefime varamamış olabilirim, fakat dünden daha yakınım.”

AHMET AKAY AZAK 

Başladığın bir işi bitirmeden başka bir işe başlama. Yarıda kalan iş, başlanmamış demektir.
ALİ FUAT BAŞGİL

BENİM KİTAP HAKKINDAKI YORUMUM 

Eser anonim hikayelerle hazırlanmış. Oldukça motive eden hayata hazırlayan seçici sıradan olmayan hikayeler. Benim kitaptaki hikayelerden aldığım ders şu; güçlükler yolu kapatmamalı asla ve bugun olmadıysa başarı yarın olmayacağı anlamına gelmez. Başarılı insanların hayatlarından da örnekler verilmiş. Hepside pes etmedikleri için şu an ki konumdalar. Hayata geliş amacımız hep dert çile çekmek değil. Sadece yaşadığımız her şey bize bir şeyler öğretip bitiyor. Bu yüzden hayata pozitif bakabilmeli ve kendi yıldızımızı oluşturabilmeliyiz. Yaşadığımız her olayda bir hayır ve çıkarılması gereken ders vardır. Başarı tesadüfen gelişmez. Hayat biz istediğimiz zaman güzel ve anlamlı. Hayat gerçekten güzel her an her zaman değerli bunun tadını çıkaralım. 

Değerli hocam AHMET AKAY AZAK’a bu değerli eserleri benimle buluşturduğu için teşekkür ediyorum. Bir çay saatinde kafanızı dağıtmak ve moralinizi düzeltmek istiyorsanız size önerim bu kitabı seçin. Kitap bittiğinde hiçbir şey eskisi gibi olmayacak, hayata bakış açınızı değiştirecek bu eserden kendinizi mahrum etmeyin. Üstelik fiyatı da çok uygun.

DUYGU SONGÜL KAHRAMAN

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Bir Kitap Bin Yürek Published @ 2014 by Ipietoon