20 Şubat 2017 Pazartesi

-UÇURUM-MELİKE MELİS&TOLGA ÇAĞLAYAN-PETRA YAYINLARI-



-UÇURUM-MELİKE MELİS&TOLGA ÇAĞLAYAN-PETRA YAYINLARI-
Uçurum
Zaaflarınız şansınız olabilir. İki güçlü kalem sıradışı bir hikaye...
Dr. Muhammet Veysel Zortul / Yazar

Uçurumu İliklerinizde Hissedeceksiniz.
Sıtkı Öztürk / Yazar

Herkesin kaderi bir kişinin ölümüne bağlıydı...
Şeyda Soysal / Grafiker – Yazar

Uzun zamandır böyle soluksuz bir eser okumamıştım. Her sayfası adrenalin yüklü, heyecan verici, merak uyandırıcı ve çok da düşündürücü. Bazen karşıma öyle bir cümle çıkıyor ki, hayatımı yeniden sorguluyorum. Soluk soluğa koşuyorum resmen satırların arasında. Bir sonraki sayfayı çevirmek için deliriyorum ve kalp atışlarım her sayfada daha çok yükseliyor.
Kitabın konusu şöyle:
Faleya, omzunda karadul dövmesi olan bir kızdı. Çiftleştiği bütün erkekleri öldüren bu kız, aslında Karadul Tarikatının da bir üyesiydi. Yalnız, çiftleştiği bir adamı öldürememişti. Bu adam, Komutan Efelyus'tu!
Faleya, onu öldürebilmek uğruna yüzlerce kişiye acımamıştı. Ancak Efelyus zannettiği kadar kolay bir lokma değildi.
Efelyus, Faleya'ya teslim olmamak ve düştüğü uçurumdan çıkmak için büyük savaşlar verir.
Efelyus acaba o uçurumdan çıkabilecek mi? Faleya'nın, Efelyus'tan asıl istediği neydi?
Bu gizemleri çözmek için siz sadece sayfaları çevirin. Daha sonra büyülenmiş gibi sayfalar kendi kendine hızla değişecektir. Kim bilir; belki de Faleya bu kitabı da büyülemiştir.
Keyifli okumalar.
Editör: Kamuran Akdemir

KİTAP YORUMUM
Efelyus, Faleya acaba güç gösterisin de hangisi kazanacak? Aşk mı galip gelecek yoksa nefret mi?
Ölümüne çıkılan yol da kaç asker geriye dönecek? Asıl istediği Efelyus. Onu alana kadar durmayacak  gibi görünen nefret ile aşk'ın karıştığı ihtiras sonucu heyecana sürüklüyor. Efelyus'a kızarken asıl suçlu hangisi diye sormaya başlıyorsunuz kendinize. okuduğum tüm hikayeler de farklı yolculuğa çıkıyorsunuz.
Kimisin de tutkuyu öğrenirken, kimisinde her şer de hayır olduğunu şer sandığımız hayır, hayır sandığımızın şer olabileceğini anlıyoruz. Yine iyilik ve kötülüğün savaşı. Kötülük kazanmış gibi görünse de cilalı kapıları değil de nefsimi dinlediğimiz de gerçeği, gerçek kurtuluşu görebileceğimizi anlıyoruz. Belki de hepimiz bir akıl hastanesin de yatan delileriz, ama başka hayatlar içinde kendimizi sanıyoruz kim bilebilir. Sonuna kadar çözülmeyi bekleyen bir kitap ve size müjde kitabın devamı gelecekmiş.
Kitaptan öğrendiğim en büyük ders ise insanların göründüğü gibi olmadığı ve yaptıkları hareketlerin hep bir neden taşıdığı. Efelyus sinirli aksi gibi görünürken içindeki karanlıktan korkan küçük çocuk meydana korkunun eşiğinde kendini çıkartıyor. Belki de hepimiz hala içimizde ki çocuğu büyütemedik ve onu yaşıyoruz.
Özetle okuyun derim. Macera, aşk ve tutku, iyilik ve kötülük. Hangisi kazanacak diyorsanız okuyun.



DUYGU SONGÜL KAHRAMAN

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Bir Kitap Bin Yürek Published @ 2014 by Ipietoon