4 Şubat 2017 Cumartesi

-ÖZLEM TUNALI - ŞİFACININ REHBERİ - -CİNİUS YAYINLARI-



-ÖZLEM TUNALI - ŞİFACININ REHBERİ -
            -CİNİUS YAYINLARI-
Şifacılığı öğrenmek mi istiyorsunuz, bu kitabı okuyunuz. Şifacılar için ve şifacı olmak isteyenler için başucu kitabı. Şifacıların hiçbir yerde bulamayacağı bir bilgi hazinesi. Gaia’ya şifacı olarak doğan ve ellerindeki şifa yeteneğini daha 5 yaşındayken fark eden Özlem Tunalı; şifacılığın tüm ayrıntılarını sizler için yazdı...
Tekrar tekrar okuyacağınız bir kitap ŞİFACININ REHBERİ. Bu kitap; hem kendini şifalandırmak, hem de çevresine şifa vermek isteyenler için mükemmel bir kaynak.
Şifacılık konusunda ilerlemek için bilgi edinmek de çok önemlidir.
Kendini gerçekleştirmek için yarını mı bekliyorsun? Oysa her zaman şimdidesin. Yarın da bugünde olacaksın. İşte bu yüzden bugün kendine yatırım yapmaya ve şifacılıkla ilgili her şeyi ŞİFACININ REHBERİ’nden okumaya başlayabilirsin.
Sadece uyumlama yapıp, yeterli öğretmeyen kişiler zaten var. Bundan fazlası olmak ister misiniz? Hayatınızdaki en büyük mutluluğu; o bir şeyler öğrettiğiniz insanlar yeşerdikçe yaşarsınız. Gerçek bir şifacı olmak istiyorsanız; ŞİFACININ REHBERİ aradığın kitap.


KİTAP YORUMUM
Kitabın türü şifacı. Değerli yazarımız, psişik spritüel danışman, reiki ve şifa sistemleri hocası, Özlem TUNALI kitabında bizlere Uyumlamalar, Enerji sistemleri, reiki ve tüm ayrıntılar; kendini şifacılığa adamak isteyenler için çok güzel bir başucu kitabı hazırlamış. Kitap ilgi alanımı oluşturduğu ve eskiden Reiki uyumlamaları da aldığım için çok severek okudum. Bildiğimizi sandığım şeylerin aslında denizde kum tanesi kadar bile olmadığını gördüm. Kendime sorduğum birkaç soru vardı? Şifacı aslında nasıl olmalı sorusuna çok net cevaplar aldım ve aslında enerjiye olan inancım artmış oldu. Reiki de doğru hocalar ile çalışmak çok önemlidir. ilk uyumlama almak isteyen insanların hoca seçimini nasıl yapması gerekir ya da şifacı olmak istiyorsak hangi yolları seçmeliyiz? çok geniş anlatılmış bizlere. Hatta öyle ki hiç reiki ile alakası olmayan hatta bir takım psişik deneyimler yaşayan ama bunları analiz edemeyen insanlar için harika bir kitap. Mutlu olmak, karmalarını temizlemek isteyenler için yine harika bir kitap.
Maalesef Reiki  uyumlama konularında da çok yanlış aslında sadece amacı para kazanmak olan çok farklı kişilerin yanında Özlem hocanın bizleri bilgilendirmesi ve saatlerce koşulsuz yanımız da olabilmesi büyük bir nimet. Kendimi onu yakınen tanıyan birisi olarak şanslı hissediyorum.
Bazı kitaplar vardır sadece okunarak anlaşılır. Bu değerli eseri okurken yaşayacaksınız.
Değerli yazarımızdan ben acilen Rüyaların boyutları, uyumlama ve şifa esnasında yaşadığı öğrencileri ile ilgili deneyimlerini, bütün şifaların uzun açılımlarını içeren ekstra kitaplar bekliyorum. Dili oldukça akıcı olması bizim seviyemize inerek anlatılması da kitabı daha değerli kılmış.
Tabi ki ben kendisinin gruplarında olma şansını elde eden birisi olarak kendimi şanslı hissediyorum.
Değerli yazarımıza bizlere bu fırsatı verdiği için teşekkür ediyor devamını bekliyorum.  

DUYGU SONGÜL KAHRAMAN


0 yorum:

Yorum Gönder

 

Bir Kitap Bin Yürek Published @ 2014 by Ipietoon