7 Aralık 2016 Çarşamba

-ANNEM BÖYLE İSTEDİ-MAGAZİN DÜNYASINDAN BİNBİR GECE MASALLARI-

-ANNEM BÖYLE İSTEDİ-MAGAZİN DÜNYASINDAN BİNBİR GECE MASALLARI-

Küçük yaşta sahne alıp, o kucaktan diğerine koşan güzel ve ünlü bir kadın. Yaşı olgunluğa ulaşınca, bir gazetenin genel yayın yönetmenine yaşadıklarını anlatıyor.Aşk dolu anıların içinde yok yok.
Tutkular, dayaklar, sahte aşklar, kıskançlık, uyuşturucu, para karşılığı ilişki, genelev, teşhircilik, cinsel sapmalar,baskınlar,zirve ve çukurların en derini.

Her aşka doludizgin giren ve ne yaşarsa yaşasın asla pişman olmayan bir kadının öyküsü...



KİTAP YORUMUM

Magazin dünyasının cafcanlı ışıltılı hayatından bir ünlü ismin yine magazin muhabiri olan bir gazeteciye hayatını dobra bir şekilde anlatması.
Kitap okurken onların hayatını bir kat daha anlamış oluyorsunuz. Tabi ki tüm ünlüler bu şekilde yaşamıyor ama çoğu kamufle etmiş hayatını dışarıdan mutlu gibi görünüpte içlerinde yaşadıkları duyguları daha net anlayabiliyorsunuz. Belki de söz hakkı olsaydı sıradan bir insan olarak evlenir ve çoluk çoçuğa karışırdı. Olmadı kader onu başka yollara itti. O da hayatta kalmak uğruna yaşamını bir takım şartlara bağladı. Ona rağmen kalbi güzel bir yıldızdı o. Mutlu olmayı sonuna kadar her canlı gibi hak eden. Okumalısınız.

DUYGU SONGÜL KAHRAMAN

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Bir Kitap Bin Yürek Published @ 2014 by Ipietoon