14 Ağustos 2016 Pazar

*CENKHAN KELKİTLİOĞLU* *DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN AŞK* *MİNVAL YAYINLARI*




Gerçek aşkı arayan bâkir bir kalbin yolculuğu. Dışarıdan bakıldığında herkesin imreneceği bir yaşam sürerken, buzdağının görünmeyen yüzünde hayat tarafından sürekli sınanan, karşısına çıkan yanlış insanların, engellerin, sınırların ve yanılgıların yıldıramadığı, dokuz yaş rüyasının peşinde koşmaktan vazgeçmemiş bir adam. Kırdığı kalplerin "ah"larının gölgesinde, hırçın rüzgârlarla savrulup duruyor; rüyalarını süsleyen kadının gerçekliğinde kaybolmayı, aşkın şarabıyla sarhoş olmayı bekliyor. Kalbinin zümrüt işlemeli tahtının sahibini bulana dek de yoluna devam edecek.

Cenkhan Kelkitlioğlu, okuyucuları sevdanın dolambaçlı yollarında kaybolmaya çağırıyor. "Seni seviyorum" derken gözlerinin içi gülecek.

Sevgisi öyle lafta kalmayacak.
Üstüne tir tir titreyeceksin.
Elini tuttuğunda zemin akıp gidecek ayaklarının altından.
Başını omzuna yasladığında bileceksin ki tek huzur orası.
"Senin için ölürüm" derken,
O an geldiğinde tereddütsüz öleceksin...
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 216

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: Minval Yayınevi


KİTAP YORUMUM

Bir erkeğin kariyer, görsellik cazip olan her şeye sahip iken, rüyasında gördüğü aşkı ile karşılaşabilmek için dışarıdan acımasız görünen, ulaşılmaz görünen oysa sadece rüyasındaki kalbinin gerçek sahibini bekleyen içinde fırtınalar kopan duygusal yaşamını anlatıyor.
 Bazen gördüğümüz ile, yaşanılan farklı olabilir. Kitapları okudukça bunu daha net anlıyor insan. Erkekler dünyasını ve ilişkiye bakışlarını da tüm içtenlikle anlatan yazar her insanın içindeki küçük sevgiye muhtaç küçük çocuğu bizlere tarif etmiş. Bana göre bayan ya da erkeğin içinde ölmeyen bir çocuk vardır. Hangi yaşta olursak olalım, o çocuğun sevmeye ve gerçekten sevilmeye ihtiyacı vardır.

Değerli yazar Cenkhan KELKİTLİOĞLU’na eserini benimle buluşturduğu için teşekkür ediyorum.



DUYGU SONGÜL KAHRAMAN

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Bir Kitap Bin Yürek Published @ 2014 by Ipietoon