24 Nisan 2016 Pazar

KATLEDİYORSUNUZ HAİNLER “SENİ SEVİYORUM” CÜMLESİNİ





Sadece bugün gel, bugün dinle beni, bugün gülümseyerek bak. Tekrar gitsen de olur, yarınlarım da olmasan da olur. Bugün her zamankinden çok ihtiyacım var sana!!!.

Hiçbir kısıtlama ayrılık getirmez. İnsan eğer birine ulaşmak isterse o kişi uzayda da olsa ulaşır. İnsan eğer birini gerçekten severse karşı tarafı elde etmek için bırak ayrılığı kabullensin, onu elde etmek için onurlu savaşını başlatır. Ama savaş derken uygunsuz yapılan yanlış eylemlerden bahsetmiyorum. onurlu bir mücadele her zaman bir şey yapmamaktan iyidir. eğer söylendiği gibi gerçekten bir ortada bir sevgi varsa. Ama yoksa da kimse, kimseye bu onurlu cümleyi her önüne gelene söylememeli. Katlediyorsunuz hainler "Seni Seviyorum" cümlesini. Sonra güvensizlik diz boyu. Onurlu olur sevgi diyorum, hani sevmek o sevmek var ya adını duyduğunuzda içinizi titreten, heyecanlandıran, duygulandıran. 


Birliktelik nedir sizce? iki bedenin yan yana aynı atmosferde durması mı yoksa farklı atmosfer de de olsa aynı anda iki ruhun aynı duyguyu hissetmesi midir? Bana sorarsanız tercih alanım aynı atmosfer, iki ruhun aynı duyguya sahip olmasıdır sağlıklı olan derim. Ama o kadar sahte birliktelik var ki zoraki götürülen. Beden aynı yerde ruh başka yerlerde. Duygu deseniz başka yerler de o halde, bari ruhlar aynı duyguyu aynı anda hissetsin aynı anda beden aynı atmosferde olamıyorsa bile. Bari koşulsuz olsun birliktelikler. Ne zaman karşılık beklemeden en son birini sevdiniz ve bunu doya doya kendi dünyanız da yaşadınız? O kadar az ki, neredeyse herkes mutsuz sahteliklerden. Bir ilişki içinde yaşanılan yalnızlığı çekmektense ve hayatında sanki birisi varmış gibi görünmektense, her zaman sağlıklı olun şudur. En kaliteli yalnızlık yalnız olduğunuz da ama kimseyi kandırmadığınız da ve kandırılmadığınızdadır.

Güzel sevmeye ya da sevilmeye başladığımız an, işte o zaman güzelleşiriz. Mutluluk, huzur ve gerçek aşk güzelleştirir. 

DUYGU SONGÜL KAHRAMAN

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Bir Kitap Bin Yürek Published @ 2014 by Ipietoon